Din dorinţa de a arăta mai bine şi a fi mai încrezătoare, din ce în ce mai multe femei vin în cabinetul medicului estetician pentru a face mici schimbări în ceea ce priveşte aspectul lor fizic. Cele mai căutate proceduri a căror popularitate creşte considerabil pe zi ce trece, sunt reprezentate de mărirea feselor şi a sânilor, prin injectare cu implant lichid.

Procedura adusă în România de clinica Swiss EstetiX este o inovaţie în domeniul medicinei estetice, oferind o alternativă ideală femeilor care nu doresc să treacă printr-o intervenţie chirurgicală pentru a ajunge la rezultatul visat.

Rezultatul dorit, doar prin injectare

Avantajele acestei metode sunt multiple, aşa cum explică chiar Valentin Burada, fondatorul clinicii Swiss EstetiX.

„Am introdus în premieră în România procedura de mărire a feselor şi a sânilor prin injectarea de implant lichid. Pacientele se simt foarte bine după intervenție, sunt foarte încântate de rezultat și, mai ales, de faptul că procedura a fost extrem de simplă: vii, te injectezi, pleci și iți continui activitatea fară nicio problemă. Durerea resimțită după injectare este ca una de febră musculară, nu există cicatrici, nu există perioade de așteptare pentru a vedea rezultatul: imediat după intervenție, fundul devine mai bombat și mai atrăgător” – Valentin Burada.

Volumizare sâni şi fese prin injectare

Gel hidrofil 100% compatibil cu organismul

Aquafilling bodyline este o substanţă de umplere, 100% compatibilă cu organismul, destinată procedurilor de modelare şi conturare a corpului, fiind folosită pentru creșterea volumului sânilor, dar şi a feselor. Mai mult decât atât, gelul hidrofil este utilizat și pentru corectarea anumitor defecte ale ţesuturilor moi. Procedura presupune, într-o primă fază, o ușoară anestezie locală, pentru ca mai apoi substanța să fie injectată în zona care se dorește a fi volumizată.

Cantitatea de substanță care urmează a fi injectată se stabilește împreună cu specialistul în estetică, în funcție de mărimea feselor şi a sânilor dorită și de fiecare caz în parte.

One thought on “Volumizare sâni şi fese prin injectare! Află totul despre cea mai căutată metodă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.