Interventia de augmentare mamara a devenit o procedura la care apeleaza tot mai multe femei, insa nu foarte multe dintre ele pot face diferenta intre tipurile de implanturi. Swiss EstetiX ofera ghidul perfect pentru a alege tipul de implanturi ideal pentru fizionomia si forma sanilor fiecarei paciente.

Pacientele care isi doresc un bust mai voluminos vin cu sperantele si asteptarile lor, insa in cele mai multe cazuri, ele doresc sani cat mai mari, dar cu un aspect natural. Pentru ca sanii sa aiba un aspect natural, ei trebuie sa fie proportionali cu intregul corp.

Implant cu proteza mentor sau Aquafilling?

In functie de preferintele pacientelor, pot fi folosite implanturile mentor sau injectarea cu Aquafilling. Un pas important in alegerea implantului, care sa se potriveasca cu forma sanilor este sfatul medicului specialist, care dupa o examinare atenta va poate recomanda implanturile ideale.

Bust atragator fara perioada de recuperare!

Injectarea cu Aquafilling este recomandata in cazul sanilor mici si prezinta o serie de avantaje clare. Aquafilling reprezinta un produs nou care te poate ajuta sa obtii un bust frumos definit, fara operatii si fara dureri. Procedura nu lasa cicatrici si semne permanente, iar rezultatul este imediat.

Procedura este rapida, dureaza numai doua ore, nu se face anestezie generala si nu necesita perioada de recuperare. Mai mult decat atat, in cazul in care pacienta isi doreste un volum mai mare, care nu a fost posibil la prima injectare, poate reveni dupa doua luni pentru adaugare, iar remanenta in cazul injectarii cu Aquafilling este de 5-7 ani.

Cand alegi implantul cu proteza mentor

Augmentarea mamara cu implant mentor este varianta recomandata in cazul sanilor mici sau lasati, disproportionati sau celor care doresc o marire accentuata a volumului mamar.

In general, se folosesc proteze cu un volum cuprins intre 250 cc si 400 cc, cu forma anatomica sau rotunda. Continutul protezelor Mentor este reprezentat de un gel coeziv, cu capacitatea de a avea caracteristicile unui san natural (miscare, consistenta). Fata de injectarea cu Aquafilling, perioada de recuperare in cazul protezei mentor este de 3 saptamani.

Fiecare pacienta trebuie sa stie faptul ca tipul, dar mai ales marimea implantului dorit sunt determinate de modul de viata, fizionomia corpului, cantitatea de tesut mamar si marimea cupei pe care si-o doresc. Cele mai reusite implanturi sunt cele aplicate in limitele normale corporale, care au un aspect natural si echilibrat.

One thought on “Mitul implanturilor mamare. Proteza mentor sau injectare cu Aquafilling? Afla acum care ti se potriveste!”

  1. As alege ceva care sa nu mi.le faca bombate, si mai marisoare si cat mai naturale, daca se poate, putin lasate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.