Valentin Burada a vorbit în ziarul Click despre una dintre cele mai inovative proceduri de mărire a feselor fără bisturiu. Injectarea de implant lichid a devenit, în scurt timp de la lansare, serviciul preferat al clientelor Swiss Estetix.

Adio, silicoane, adio, bisturiu! Mărirea de sâni şi de fund se poate face mult mai uşor, cu o simplă injecţie. Procedura este minim invazivă, iar rezultatele se văd imediat.
Medicina şi piaţa tratamentelor de înfrumuseţare sunt într-o continuă evoluţie. Spre exemplu, ştiai că poţi avea un fund mai bombat şi sâni mai mari, cu aspect natural, în doar câteva minute, cu o injecţie? Iar substanţa care se injectează este un lichid pe bază de apă, numit Aqua Filling? Da, aţi auzit bine, puteţi să vă măriţi sânii cu… apă! „Această substanţă de umplere e compusă din 98% ser fiziologic, 0,9% clorură de sodiu şi 1,1% alte poliamide. Se foloseşte pentru creşterea volumului feselor, sânilor, sau pentru remodelarea zonelor cu defecte. Cantitatea de substanţă injectată se stabileşte în funcţie de anatomia şi dorinţele fiecărei paciente. De pildă, se pot injecta între 100 şi 600 ml în ambele fese sau în ambii sâni”, a declarat Valentin Burada, fondatorul clinicii Swiss EstetiX.


Pacienta poate opta pentru anestezie locală sau sedare uşoară. În cazul sedării, i se recomandă să nu mănânce cu patru ore înainte de intervenţie şi să nu consume substanţe care pot să-i accelereze fluxul sanguin (ex. cafea). Intervenţia durează 2-4 ore, fără a necesita internare, iar rezultatul este vizibil imediat. După intervenţie, nu simţi niciun disconfort, poţi pleca imediat acasă sau la serviciu. Efectul durează între 5 şi 7 ani. După această perioadă, substanţa se resoarbe, fără alte efecte secundare.


„Nu există contraindicaţii, însă nu se recomandă femeilor însărcinate sau celor cu boli somatice grave, cancer sau probleme de coagulare a sângelui. Procedura e recomandată în cazurile în care nu există grăsime proprie pentru a fi extrasă şi reinjectată, sau se doreşte să se evite durerea liposucţiei atunci când se extrage grăsimea proprie, trauma unei incizii şi a unui implat clasic, cu perioada de recuperare de după”, mai spune Valentin Burada.


Loredana Chivu a încercat şi ea procedura şi şi-a mărit fundul cu 400 ml de substanţă (câte 200 ml în fiecare fesă). „Visam la asta mai demult, dar se făcea doar în afara ţării şi nu m-am complicat. Aici am fost sedată uşor, iar când m-am trezit, am plecat acasă cu cel mai frumos şi bombat posterior, brazilian style”, a spus, mândră, Loredana Chivu.

Cititi articolul AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.